01 5211276

KRATKOTRAJNO BREZPLAČNO PARKIRANJE

DOSTOP
ZA INVALIDE

KOTIČEK
ZA PSE
SPECIALIZIRANO SVETOVANJE
V BLIŽINI KLINIČNEGA CENTRA

Holistično svetovanje


Holistično svetovanje v Lekarni Nove Poljane

Ali veste, da Svetovna zdravstvena organizacija definira zdravje dokaj široko?
Že od leta 1948 zanj velja definicija, ki pravi, da zdravje ni le odsotnost bolezni, temveč je stanje popolne telesne, duševne in socialne blaginje.

Tako ga razumemo tudi lekarnarji v Lekarni Nove Poljane, še posebej odkar smo stopili na pot holistične lekarne po COVIRIAS metodologiji in s tem svojo pozornost od zdravil zavestno razširili k vam kot človeku.

Verjamemo, da je zdravje veliko več kot le pravilno delovanje telesa. Zdravila in ostale izdelke razumemo kot pomožna sredstva v procesu ohranjanja zdravja in premagovanja bolezni, zato se z najnovejšim pristopom v lekarništvu želimo posvečati predvsem vam kot človeku.

Strokovna distanca je ena od temeljnih vrednot našega holističnega pristopa. Zato smo se na primer usposobili za strokovno neodvisno svetovanje prehranskih dopolnil in pridobili P3 Professional licenco.

Da vam lahko celostno svetujemo, si bomo za vas vzeli čas in prisluhnili vašim težavam. Z veseljem vam bomo poleg strokovnega nasveta in pestre izbire izdelkov in informacij namenili tudi toplo besedo ali zgolj pomirjujoč klepet.Če boste želeli, bomo v skrbi za vaše zdravje vključili tudi druge strokovnjake.


Odpiralni čas


pon. - pet.
7:00 - 19:00
sobota
8:00 - 13:00

Nedelje in prazniki zaprto.

Lekarna
Nove Poljane


Gasparijeva ulica 2
1000 Ljubljana

Zemljevid >

Spletna lekarna


Vse, ki bi radi opravili nakup iz naslanjača, loči le klik od:

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke