01 5211276

KRATKOTRAJNO BREZPLAČNO PARKIRANJE

DOSTOP
ZA INVALIDE

KOTIČEK
ZA PSE
SPECIALIZIRANO SVETOVANJE
V BLIŽINI KLINIČNEGA CENTRA

Kako do nas?


Kje nas najdete?

V naši lekarni ste dobrodošli vsi. Z veseljem vam bomo pomagali z vsem znanjem in informacijami, ki jih imamo ali jih lahko pridobimo.

Kako lahko pridete do nas?


Nahajamo se v središču Ljubljane, v osrčju naselja Nove Poljane, v neposredni bližini Univerzitetnega Kliničnega centra in čisto blizu Kodeljevega.

 

...peš ali s kolesom...
V lekarni še posebej pozdravljamo obiskovalce, ki do nas pripešačijo sami ali s svojimi hišnimi ljubljenčki, katerim pred lekarno nudimo tudi prostor za počitek in osvežitev in pa kolesarje, ki pred lekarno lahko varno pustijo svoje kolo.

...z avtomobilom...
Iz smeri Univerzitetnega Kliničnega centra do nas najhitreje prispete po Zaloški cesti, tako da pri porodnišnici prečkate Materinski most in nadaljujete pot Ob Ljubljanici. Našo lekarno boste našli na svoji desni.

Do lekarne lahko pridete tudi iz smeri Poljanske oziroma Litijske ceste, in sicer tako da iz Poljanske ceste zavijete v Glonarjevo ulico, nato desno na Povšetovo in takoj zatem na Koblarjevo ulico. Peljite se še nekaj metrov, Gasparijevo ulico boste našli na vaši desni. Lekarno pa na koncu Gasparijeve ulice.

Iz smeri Most prispete po Zaloški cesti, tako da se peljete mimo tržnice Moste, nato pa v semaforiziranem križišču zavijete levo na Moščanski most. Nato zavijete desno na ulico Ob Ljubljanici. Naša lekarna na Gasparijevi ulici je na vaši levi.

...z avtobusom...
V bližino naše lekarne lahko prispete tudi z mestnim avtobusom št. 2, 9, 11, 11B, 20, 20Z in 25, ki ustavi na postaji Bolnica na Zaloški cesti. Ko izstopite na postaji, nadaljujte pot proti Moščanskemu mostu, ga prečkate, nato zavijete desno na ulico Ob Ljubljanici. Našo lekarno boste našli na svoji levi.

Z avtobusom št. 5 pa se lahko pripeljete do postaje Glonarjeva, izstopite na Povšetovi ulici, zavijete v Koblarjevo ulico in nato v Gasparijevo ulico, na koncu katere se nahaja naša lekarna.
Telefonski in drugi kontakti


Kadar se v lekarni ne morete zglasiti osebno, smo za vas dosegljivi prek telefona na številki 01 521 12 76, elektronsko pa na e-poštnem naslovu info@lekarnanovepoljane.si.


Odpiralni čas


pon. - pet.
7:00 - 19:00
sobota
8:00 - 13:00

Nedelje in prazniki zaprto.

Lekarna
Nove Poljane


Gasparijeva ulica 2
1000 Ljubljana

Zemljevid >

Spletna lekarna


Vse, ki bi radi opravili nakup iz naslanjača, loči le klik od:

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke