01 5211276

KRATKOTRAJNO BREZPLAČNO PARKIRANJE

DOSTOP
ZA INVALIDE

KOTIČEK
ZA PSE
SPECIALIZIRANO SVETOVANJE
V BLIŽINI KLINIČNEGA CENTRA

Trenutne težave


Trenutne težave

Akutna bolezenska stanja so na primer prehlad, gripa, driska, zaprtje, vetrovi in napenjanje, menstrualne težave, glavobol, zobobol, povišana telesna temperatura, ušivost... Vsa našteta bolezenska stanja so v primeru, da ste sicer zdravi in da dobro prepoznate znake in simptome zdravstvene težave primerna za samozdravljenje. Kljub temu vam priporočamo, da se pred uporabo zdravil za samozdravljenje vedno posvetujete z lekarnarjem. To še posebej velja za kronične bolnike, nosečnice, doječe matere, otroke in starostnike.

Kljub temu da skrbite za svoje zdravje, lahko opazite bolezenske znake, ki jih ne znate odpraviti sami.

Tu smo, da vam pomagamo.

Da vam lahko pomagamo, potrebujemo precej informacij o vašem bolezenskem stanju. Svetujemo vam, da pred obiskom zdravnika ali lekarne dodobra izmerite telesno temperaturo, si zapomnite ali zapišete, kaj vse in koliko časa vas že boli, srbi, peče, draži... Pomembno je vedeti, katera zdravila in pripravke že jemljete, tudi če vam jih ni predpisal zdravnik, in ste jih kupili brez recepta. Pomislite, ali ste v preteklosti že imeli podobne težave, za ženske pa je zelo pomemben tudi podatek ali so noseče oziroma doječe matere.
Če imate izjemno izrazite bolezenske znake, na primer telesno temperaturo povišano nad 38 stopinj celzija, nas pokličite po telefonu. 

Odpiralni čas


pon. - pet.
7:00 - 19:00
sobota
8:00 - 13:00

Nedelje in prazniki zaprto.

Lekarna
Nove Poljane


Gasparijeva ulica 2
1000 Ljubljana

Zemljevid >

Spletna lekarna


Vse, ki bi radi opravili nakup iz naslanjača, loči le klik od:

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke