01 5211276

KRATKOTRAJNO BREZPLAČNO PARKIRANJE

DOSTOP
ZA INVALIDE

KOTIČEK
ZA PSE
SPECIALIZIRANO SVETOVANJE
V BLIŽINI KLINIČNEGA CENTRA

Vaši lekarnarji


V Lekarni Nove Poljane vas pričakujemo:

Dušan Hrobat, mag. farm., koncesionar

Magister Hrobat je lastnik Lekarne Nove Poljane in član Lekarniške zbornice Slovenije.
Lekarno Nove Poljane je ustanovil leta 2000.


Helena Škof Oven
,
mag. farm., svetovalka v oficini, P3 Professional licencirana svetovalka z IRRK certifikatom o temeljnem poznavanju področja prehranskih dopolnil

Magistra Helana Škof Oven je vodjaLlekarne Nove PoljaneMagistra Škof Oven je diplomirala na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani. V Lekarni Nove Poljane je zaposlena že 16 let, zadnja leta kot vodja lekarne. V okviru izobraževanja je pridobila naziv P3 Professional licencirana svetovalka. V registru P3 Professional licenciranih svetovalcev je vpisana pod številko 009oa. Sodeluje z Inštitutom za raziskave in razvoj kakovosti, s katerim raziskuje vpliv dela lekarnarja na komplianco.
Lara Pezdir Podbregar
,
mag. farm., svetovalka v oficini,  P3 Professional licencirana svetovalka z IRRK certifikatom o temeljnem poznavanju področja prehranskih dopolnil

Magistra Lara PezdirMagistra Pezdir je diplomirala na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani, od takrat je redno zaposlena v Lekarni Nove Poljane. Njeno področje svetovanja so, poleg ostalih izdelkov in zdravil, še posebej prehranska dopolnila. V okviru izobraževanja je pridobila tudi naziv P3 Professional licencirana svetovalka.V registru P3 Professional licenciranih svetovalcev je vpisana pod številko 009ob. Magistra Pezdir je prvi in edini Vivin strokovnjak iz lekarne.
Magistra Pezdir Podbregar je zaključila izobraževanje o osnovah homeopatije na Lekarniški zbornici Slovenije.
Katarina Vaupotič, mag. farm., svetovalka v oficini

Magistra Vaupotič je diplomirala na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani. Od leta 2020 je redno zaposlena v Lekarni Nove Poljane.

Maja Pezdir, farm. teh., asistentka v oficini

Gospa Maja PezdirV Lekarni Nove Poljane je zaposlena kot specialistka za kozmetične izdelke.

 
Radojka Božić, farm. teh., asistentka v oficini


Odpiralni čas


pon. - pet.
7:00 - 19:00
sobota
8:00 - 13:00

Nedelje in prazniki zaprto.

Lekarna
Nove Poljane


Gasparijeva ulica 2
1000 Ljubljana

Zemljevid >

Spletna lekarna


Vse, ki bi radi opravili nakup iz naslanjača, loči le klik od:

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke